Het 45- plus ontwikkeladvies

Alles is continu in beweging. De samenleving, de technologie, de werkgever en ook interesses en carrièredoelen veranderen naarmate het bedrijf en de werknemer zich ontwikkelen. Maar vaak weet men niet precies wat men wil of wat de opties zijn. En door alle drukte in het werk en privéleven is er ook geen tijd om er lang over na te denken.

Voor ondernemers en werknemers heeft de overheid nu subsidie beschikbaar gesteld voor een ontwikkeladvies. Dat betekent dat het advies niets kost. Een goede motivatie om juist nu actief met ontwikkeling bezig te zijn.

Hoe werkt het ontwikkeladvies?

Het Ontwikkeladvies is bedoeld voor werkende 45-plussers, zowel zelfstandigen als mensen in loondienst en particulieren als bedrijven, die minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. Zij kunnen kosteloos gebruik maken van een loopbaantraject.

Het doel van het ontwikkeladvies is om mensen te stimuleren om de regie over hun loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Tijdens een aantal gesprekken vraagt je adviseur naar persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en behoeften en dilemma’s. Alles in deze gesprekken blijft tussen jou en haar en wordt met niemand anders gedeeld. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan namelijk centraal. Zie het als een beloning voor jezelf, waarvan jij bepaalt met wie je het deelt. Het Ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Hoe maak ik gebruik van het Ontwikkeladvies?

Meedoen met het Ontwikkeladvies is vrijwillig. Het is dus jouw keuze. Gebruik maken van het advies is eenvoudig en kost niet veel tijd. De enige stap is contact opnemen. En over de kosten hoef jij je niet druk om te maken. Die worden door Weenink Loopbaanadvies afgehandeld.

Menu